Процедуре против старења у салону - повратак младости

Млада и лепа девојка са 18 година треба да уложи минимум напора да постигне свој циљ. Али ако сте већ старији од 25 година и почнете да примећујете прве боре, онда се препоручује да користите посебне процедуре против старења у салону или код куће. То је једини начин да кожи вратите свежину, еластичност и баршунаст. И што је најважније, немојте га предуго одлагати.

редермализација коже за подмлађивање

Професионална нега лица и тела

Вечна младост је жељени сан свих жена на планети. Лепота је успех и здравље. Трудимо се да останемо атрактивни у било ком узрасту, што подразумева редовну негу коже.

Дефинишући принцип ефикасне процедуре против старења је активирање унутрашњег механизма за природну регенерацију коже. Такве процедуре ће елегантно уклонити све непотребне, дати лицу атрактиван облик и додати лепе линије.

Маске и пилинги могу бити укључени у комплекс процедура неге до 30 година. Али након 30 година, хардверске технике ће већ бити потребне, а листа козметолошких процедура се значајно проширује.

Што пре посветите довољно времена свом лицу и телу, то ће се ваша кожа лакше и лакше регенерисати.

Најбољи третмани против старења у салону

Данас салони лепоте чине девојке и жене лепшим. Они пружају чудесне процедуре које дају одличне резултате и имају изражен лековити ефекат. Управо због одличних резултата подмлађивање салона је тражено и популарно!

  • Мезотерапија или биоревитализација - ињекције из посебно одабраних коктела: витаминска, хомеопатска, хијалуронска киселина.
  • Фотоподмлађивање - излагање светлосним бљесковима строго одређене фреквенције за затезање коже и уклањање старачких пега.
  • Ботокс или диспорт - ињекције ботулинум токсина за смањење активности мишића лица и заглађивање бора.
  • Контурна пластика: рестилане, перлине - ињекције геласте супстанце за подизање и задржавање бора.
  • Радиоталасни лифтинг је јединствена технологија за подмлађивање коже радиофреквентном енергијом.
  • Миостимулација - утицај импулсне струје на мишиће лица.

Да би био ефикасан, потребан је свеобухватан програм неге коже. Само професионални козметолог може дати тачну процену на основу стања коже, узимајући у обзир потребе пацијената. Неопходно је поверити извођење поступака искусном стручњаку и добити загарантован резултат који испуњава ваша очекивања.