Уређај за фракционо подмлађивање коже

Технологије не стоје мирно и трудимо се да их држимо у корак. Наши мајстори су већ савладали једну од најнапреднијих техника старења - фракциону фототермолизу, а сада ће је применити у пракси. Овог пролећа у канцеларији за козметологију појавио се ласер за фракциону фототермолизу.

Уређај отвара нове могућности за исправљање старосних промена коже. Успешно уклања естетске недостатке чак и у напредним фазама.

Карактеристике фракционе фототермолизе

Ефекат подмлађивања обезбеђује енергија угљен-диоксидног ласера - подстиче активну производњу колагенских влакана у кожи. Акција поступка заснива се на својству коже да производи нова, свежа влакна уместо уништених. Ласер „бомбардује" кожу микроимпулсима који утичу на оквир колагена. Стара, растегнута влакна су уништена. Уместо тога, фибробласти синтетишу нове, гушће. Отпуштену кожу са борама и старачким пегама замењује нова - глатка и чврста.

Ласерски систем генерише зрачење таласне дужине 10 600 нм. Ово је довољно за потпуно испаравање колагена на третираним местима, док околно ткиво остаје нетакнуто. Ласер делује на кожу према принципу сита, наизменично прелазећи пулсни третман са нетакнутим подручјима. Дакле, оптерећење ткива се смањује, а козметички ефекат остаје исти. Током регенерације коже, у рад су укључени и фибробласти у нетакнутим областима. Поступак се одвија у локалној анестезији.

Индикације за фракциону фототермолизу

Ласерски систем уклања све естетске недостатке коже, укључујући и посттрауматске:

  • Боре било које тежине. Технологија је погодна за подмлађивање најосетљивијег дела лица - подручја око очију.
  • Губитак тона. Након фракционе фототермолизе, млитава подручја се затежу, кожа постаје гушћа и еластичнија.
  • Изражене стрије на стомаку, бутинама и грудима (стрије). Фототермолиза помаже да се кожа брзо доведе у ред након порођаја.
  • Ожиљци и ожиљци остављени на месту акни и пустула (пост-акне).
  • Бенигне новотворине (брадавице, мадежи).
  • Пигментирана места било ког подручја.
фракционо подмлађивање уклања главне естетске недостатке на лицу

Ласер је опремљен паметним скенером који подешава дужину зрака и растојање између импулсних тачака у зависности од подручја третмана. Тако се постиже потпуна контрола над процесом фототермолизе. Понављано излагање истим областима у оквиру истог поступка је искључено.

У рукама искусних професионалаца, ласер се претвара у идеалан алат за подмлађивање. Задовољство је гледати како се ваша кожа побољшава из дана у дан. Пријавите се за поступак делимичне фототермолизе код козметолога.