Рецензије о Goji Cream

 • Наталия
  Одлична крема. Савршено се носи са својим задатком. Већ више од месец дана редовно користим гоји крему ујутру и увече. Веома сам задовољан апликацијом! Нестали су подбухлости испод очију, дубоке мимичне боре. На послу и код куће сви су приметили како сам се трансформисао и постао привлачнији! Недавно сам поновио поруџбину креме, чекам испоруку.
  Goji Cream
 • Милена
  Није ми жао због потрошеног новца. Крема се лако наноси и брзо се упија. После прве примене, чинило се да је кожа оживела. Користим га више од шест месеци. Недавно сам сликао, упоређивао пре и после употребе гоји креме. Нема претходних изражајних бора у близини очију и на образима. Врат и деколте су затегнутији и изгледају млађе.
  Goji Cream
 • Мария
  Изаберите Гоји крему као природну основу за шминкање и спречавање дубоких бора. Нисам погрешио у избору. Влажи, негује, уједначава тен, уклања недостатке. Крему користим сваки дан. Неколико месеци касније приметио сам да су боре на мом челу практично нестале. Задовољан сам резултатом.
  Goji Cream
 • Елена
  Закључила сам да је Гоји крема изврсна крема против бора по приступачној цени. Апсорбује се брзо и добро. Кожа се не масти, али истовремено није сува. Крема влажи, затеже, уклања и спречава стварање бора. Након наношења нема осећаја затегнутости. Угодна арома. Препоручи!
  Goji Cream
 • София
  Скренуо сам пажњу на Гоји крему на препоруку козметолога. Употреба није разочарала. Напротив, превазишао је сва очекивања. Раније сте морали да користите више алата истовремено. Гоји крема комбинује све што ми треба - негу контура очију, базу за шминкање, јутарњу хидратантну крему и регенеративну вечерњу крему за лице.
  Goji Cream
Рејтинг Goji Cream
4
13